Focus Mini 1 LED Hvid - 3000K - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.196,00 kr
Pris: 1.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ronni Gol er designeren bag Focus Mini 1. Det er et spotlight, som er blevet produceret af Light-Point. Ronni Gol er berømt for at designe sine lamper med rene linjer, og der er denne lampe ingen undtagelse. Den har en kvadratisk base, hvor lampehovedet sidder. Lampehovedet er fleksibelt, og kan roteres 350 grader. Den har et stilrent design, som stadig formår at være minimalistisk. Derfor vil den passe godt ind i flere forskellige indretningsstile.

Focus Mini 1 kan bruges på forskellige måder. Den kan bruges til at give en almindelig belysning i rummet. Og så kan den også bruges til at sætte fokus på kunst eller møbler du måtte have. Derved kan du fremhæve noget der har særlig betydning for dig. Og så er lampen indbygget med en LED-pære. LED har den fordel, at være en strømbesparende lyskilde, og det gør dem til et godt grønt valg.

Focus Mini 1 kan købes i to forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve, og så kan den også købes i sort. Denne udgave lyser med 3000 kelvin. Den kan også købes med 2700 kelvin. Forskellen på de to er, at denne udgave giver et mere hvidt lys. Hvorimod den med 2700 kelvin giver et varmere lys. Og så er der tre forskellige udgaver i serien. Der er denne Focus Mini 1, som har et spotlight. Så er der Focus Mini 2, der har to spotlights. 

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 261600
EAN : 5711389616007

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 4W - 3000 Kelvin
Mål: Base H: 2,5 cm / B: 8 cm / L: 8 cm / Hoved: Ø: 5,5 cm
Materiale: Aluminium
Designer: Ronni Gol

7 års garanti på LED enheden.