Eggy Pop Out Ø55 Udendørslampe - CPH Lighting

  Levering 1-4 hverdage
3.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Guglielmo Berchicci er designeren bag Eggy Pop Out, og denne udendørslampe er produceret hos CPH Lighting. Den vil give et behageligt og blændfrit lys. Berchicci har fået inspiration til den ovale form på lampen fra formen på et æg.

Han har brugt materialet polyethylen til at fremstille Eggy Pop Out. Det er et UV-bestandigt materiale, som er med til at give en robusthed til lampen. Og så er det et materiale, som kan genbruges. Denne udendørslampe vil være god at bruge flere forskellige steder. Den kan benyttes i haven, i indkørslen, på terrassen eller ude på altanen. Den vil også både kunne benyttes alene, og du kan bruge flere af dem sammen, og derved skabe en dekorativ effekt.

Du kan købe Eggy Pop Out med tre forskellige diametre. Denne udgave har en diameter på 55 centimeter. Du kan også købe den med en diameter på enten 70 centimeter eller med en diameter på 32 centimeter. Hvis du ønsker at se indendørsudgaven af denne lampe, så kan du se den her.

Specifikationer
Varenummer : 47282
EAN : '5708432472826

Eggy pop er en anderledes dekorativ og organisk lampe, der giver et diffust og blædfrit lys. Eggy pop kan udfylde mange roller udenfor og således skabe små lysende rum enten på terrassen, i græsset i haven eller i indgangspartiet. Mulighederne med Eggy pop er utallige.

Designer: Guglielmo Berchicci 
Materiale: Slagfast polyethylen,
UV bestandig 
Lyskilde: E27 max. 40W. 
Mål: H 35 cm. Ø 55 cm.
Inkl. 3 m. udendørskabel

Kan tilkøbes med beslag og længere kabler, kontakt os for pris.

Den kan også købes med enten 5 meter langt kabel (koster 2800 kr) eller et 8 meter langt kabel (koster 2900 kr). Hvis dette ønskes, så skriv det i kommentarfeltet under bestillingen.