Doo-Wop Pendel Mørk Grå - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
3.865,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Doo-Wop Pendel Mørk Grå er en pendellampe fra Louis Poulsen. Doo-Wop pendlen er oprindelig designet af Louis Poulsen i samarbejde med Søværnets bygningsdistrikt, og var netop lavet til at blive hængt op i søværnets bygningerne. Den udgave vi kender i dag er en relancering af Søværnspendlen fra 1950'erne. Grundet denne historie, går Doo-Wop pendlen også under navnet Søværnspendlen.

Den kegleformede indre reflektor har en hvidlakering, som udsender et hovedsageligt nedadrettet blødt og behageligt lys. Hovedskærmen, som også er den ydre reflektor, formår at dirigere lyset opad og nedad. Ydermere, får formen den til at fordele lyset rundt på en diffus måde. Dens kombination af lige og bløde linjer skaber et afslappet design, der gør, at den kan hænge enkeltvis, i en række eller i en klynge. Med dens look, så kan den være med til at give et friskt pust og noget kant i din bolig. Den kan hænges i stuen, køkkenet, kontoret, eller hvor du har brug for mere belysning. Som eksempel på dens alsidighed, kan det nævnes, at Søværnet hængte Doo-Wop pendlen i både deres kantiner og deres kontorer. Dette giver mulighed for at anvende Doo-Wop på flere forskellige måder. Hver en detalje på lampen bidrager på en eller anden måde til Doo-Wops belysning. Dette betyder, at den passer godt ind i Louis Poulsens filosofi, om hvordan deres lamper skal være. Pendlens overflade er ubehandlet, hvilket vil sige, at lampens udseende vil ændre sig, og senere hen vil der opstå en berigende patina.

Du kan købe Doo-Wop Pendel i denne mørke grå farve, og så kan den også købes i blank messing, hvid eller i kobber

Designeren Bag

Louis%20Poulsen%20

Specifikationer
Varenummer : 5741093423
EAN : 5703411243749

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 24,5 cm / Ø: 28,3 cm
Materiale: Skærm: Optrukket aluminium, messing, kobber eller rustfrit stål. Ophæng: Optrykt aluminum. Stag: Rustfrist stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 3m
Designer: Louis Poulsen Lighting A/S i samarbejde med Søværnets Bygningsdistrik