Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Doo-Wop Pendel Mørk Grå - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

2.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Doo-Wop Pendel Mørk Grå er en pendellampe fra Louis Poulsen. Doo-Wop pendlen er oprindelig designet af Louis Poulsen i samarbejde med Søværnets bygningsdistrikt, og var netop lavet til at blive hængt op i søværnets bygningerne. Den udgave vi kender i dag er en relancering af Søværnspendlen fra 1950'erne. Grundet denne historie, går Doo-Wop pendlen også under navnet Søværnspendlen.

Den kegleformede indre reflektor har en hvidlakering, som udsender et hovedsageligt nedadrettet blødt og behageligt lys. Hovedskærmen, som også er den ydre reflektor, formår at dirigere lyset opad og nedad. Ydermere, får formen den til at fordele lyset rundt på en diffus måde. Dens kombination af lige og bløde linjer skaber et afslappet design, der gør, at den kan hænge enkeltvis, i en række eller i en klynge. Med dens look, så kan den være med til at give et friskt pust og noget kant i din bolig. Den kan hænges i stuen, køkkenet, kontoret, eller hvor du har brug for mere belysning. Som eksempel på dens alsidighed, kan det nævnes, at Søværnet hængte Doo-Wop pendlen i både deres kantiner og deres kontorer. Dette giver mulighed for at anvende Doo-Wop på flere forskellige måder. Hver en detalje på lampen bidrager på en eller anden måde til Doo-Wops belysning. Dette betyder, at den passer godt ind i Louis Poulsens filosofi, om hvordan deres lamper skal være. Pendlens overflade er ubehandlet, hvilket vil sige, at lampens udseende vil ændre sig, og senere hen vil der opstå en berigende patina.

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 24,5 cm / Ø: 28,3 cm
Materiale: Skærm: Optrukket aluminium, messing, kobber eller rustfrit stål. Ophæng: Optrykt aluminum. Stag: Rustfrist stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 3m
Designer: Louis Poulsen Lighting A/S i samarbejde med Søværnets Bygningsdistrik

Designeren bag

Detaljer

Beskrivelse kommer senere.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741093423
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Doo-Wop Pendel Mørk Grå - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen