Caravaggio Pendel Mat Sort - P1 Ø165mm

  Levering 1 - 4 hverdage
Specialpris 1.724,25 kr
Pris: 2.299,00 kr
  •   Levering 1 - 4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tidløs elegance i Cecilie Manz’ designmesterværk

Caravaggio Pendel P1 er blevet designet af den anerkendte designer Cecilie Manz, og den repræsenterer en sublim kombination af elegance og tidløst design. Cecilie Manz’ vision med denne lampe var at skabe et blødt og simpelt udtryk, der ville passe perfekt til lamper både store og små.

Den unikke dybde på lampeskærmen er nøglen til at opnå et blændfrit lys, uanset hvilken højde du hænger lampen i. Cecilie Manz har omhyggeligt designet lampen, så den leverer et lys uden generende blænding. Øverst på lampeskærmen findes en raffineret detalje – et lille hul, der lader en smule lys slippe ud. Dette tilføjer en ekstra dimension til pendlen, da det skaber en opadrettet lysstrøm, der lyser ledningen og ophænget op og tilføjer en subtil kontrast til det omgivende rum.

Caravaggio Pendel P1 kan købes i denne elegante mat sorte farve, som står godt til enhver indretningsstil. Derudover kan du også vælge mellem et bredt spektrum af farver, så du kan finde den der passer til dine præferencer og indretningsstil: Opal glas, blank sort / rød ledning, blank hvid, blank sort / sort ledning, mat hvid, mat grå45 eller mat grå25.

Køb Caravaggio Pendel P1 og oplev den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik i din belysning. Cecilie Manz’ designmesterværk giver ikke kun en behagelig belysning, men tilføjer også et strejf af raffinement og tidløs skønhed til ethvert rum.

Designeren Bag

Cecilie%20Manz-min

Specifikationer
Varenummer : 14037108
EAN : 5702371371080

Lyskilde: E27
Watt: Max 46W
Mål: H: 21,6 cm / Ø: 16,5 cm
Materiale: Lakeret metal
Ledningslængde: 3 m grå tekstilledning
Designer: Cecilie Manz