AJ Vægur Station m. Glaskant Ø48 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
5.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Vægur Station er blevet designet af Arne Jacobsen, og Rosendahl er producenten bag. Det blev oprindeligt tegnet for LK i 1941. Der er en omkreds 48 centimeter, hvilket er både en markant og stilfuld måde at vise tiden på. Det er et ur, som har et let og svævende udtryk. Arne Jacobsen har designet en enestående klassiker, som vil passe rigtig godt ind i en skandinavisk indretning.

Dette er en relancering fra 2013, hvor de havde været meget tro mod de originale tegninger, og lavet få ændringer til designet. 

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 43663
EAN : 5709513436638

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne. En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.