AJ Vægur Station Ø16 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
1.799,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger desværre ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er designeren bag AJ Vægur Station, og den er blevet produceret hos Rosendahl. Oprindeligt blev uret tegnet for LK i 1941. Det har et let og svævende udtryk, og med dens diameter på 16 centimeter, så vil den kunne bruges flere forskellige steder. Det er en unik klassiker, der egner sig godt til den skandinaviske indretningsstil.

Dette er en relancering fra 2013. AJ Vægur Station kan købes i fire forskellige størrelser. Denne udgave har en diameter på 16 centimeter. Man kan også købe den med en diameter på 21 centimeter, 29 centimeter eller med en diameter på 48 centimeter.

Specifikationer
Varenummer : 43623
EAN : 5709513436232

Station urskiven blev designet, da Arne Jacobsen indledte samarbejde med elvareprodukten Lauritz Knudsen også kendt som LK. LK havde brug for et universelt urdesign til alle former byggerier herunder stationer, og Arne Jacobsen var i det lys det perfekte valg. Jacobsen designede gerne alt på sine projekter fra bygninger til inventar til praktiske detaljer. Helheden blev synlig i detaljen som detaljen i helheden. Station væguret er ingen undtagelse. Det findes som vægur i tre størrelser, som samlet tager sig ud som et stykke kunst og enkeltvist er et stykke funktionelt boligdesign.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: Station
Farve: Hvid 
Mål: Ø 16 cm. 
Type: Vægur