AJ Vægur Roman Ø16 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
1.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger desværre ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Vægur Roman er blevet designet af Arne Jacobsen, og den er produceret hos Rosendahl. Væguret blev designet i 1942, hvor den kom ind på Aarhus Rådhus – og samtidig havde han lavet et designikon til boligen. Uret har en urkasse, som holder en konkav glasfront, og giver et svævende udtryk på væggen. Rosendahl producerer den efter Arne Jacobsens tegninger.

Du kan købe AJ Vægur Roman i fire forskellige størrelser. Der er denne udgave, som har en diameter på 16 centimeter, og så kan den købes med en diameter på 21 centimeter, 29 centimeter eller med en diameter på 48 centimeter.

Specifikationer
Varenummer : 43622
EAN : 5709513436225

Væguret Roman blev skabt af Arne Jacobsen i led med Jacobsens og Erik Møllers rådhusprojekt for Århus i 1941. Roman væguret indgik som en del af interiøret til rådhuset, hvilke møbler blev skabt af en anden verdenskendt dansker, Hans Jørgen Wegner. Som navnet antyder, er vægurets romertal med til at give væguret sit helt særlige udtryk. Roman betragtes i dag af mange som et dansk designikon til boligen. Er du på udkig efter gaven til en særlig anledning vil dette ur glæde modtager og kunne gå i arv i generationer.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: Roman
Farve: Hvid 
Mål: Ø 16 cm. 
Type: Vægur