AJ Vægur City Hall Ø29 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
2.699,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Vægur City Hall er et Arne Jacobsen designet vægur, som Rosendahl har produceret. Dette vægur blev designet i 1956, hvorefter det kom ud på Rødovre Rådhus. I dag producerer Rosendahl den præcist efter Arne Jacobsens tegninger. Uret har en konkav glasfront, der skaber urets svævende udtryk.

AJ Vægur City Hall er blevet designet med en klassisk elegance, og den tager et moderne og stilrent look med ind i det rum, hvor den sættes op.

Specifikationer
Varenummer : 43641
EAN : 5709513436416

Som navnet indikerer er City Hall væguret oprindeligt designet til at hænge på Rødovre Rådhus. Uret indgik i den internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsens total-koncept for det nye rådhus. Jacobsen er kendt for sin kompromisløse tilgang til design og arkitektur og væguret City Hall er et strålende eksempel på hans arbejde. Urets udforming med det rundede glas og den enkle visning af døgnets timer har gjort det til et af danskernes favoritter. City Hall findes i både en lille størrelse på 16 cm i diameter, en lidt større størrelse på 21 cm i diameter og den store størrelse som her på 29 cm i diameter.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: City Hall
Farve: Hvid 
Mål: Ø 29 cm. 
Type: Vægur