AJ Vægur City Hall Ø21 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
2.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er designeren bag AJ Vægur City Hall, og den er blevet produceret hos Rosendahl. Det er et vægur, som blev designet i 1956, og kom ud på Rødovre Rådhus. De producerer den efter Arne Jacobsens oprindelige tegninger. Der er en konkav glasfront på uret, som skaber dens svævende udtryk.

AJ Vægur City Hall er designet med en klassisk elegance, og den vil bringe et stilrent og moderne look med ind i det rum, den sættes op i.

Specifikationer
Varenummer : 43631
EAN : 5709513436317

Væguret City Hall vil være kendt af mange danskere. Færre ved måske at det blev designet i 1956 af den verdenskendte danske artikekt Arne Jacobsen som en del af skabelsen af et nyt rådhus til Rødovre. Arne Jacobsen er kendt for at skabe total-koncepter og designede selv både bygning og indretning til en række af sine mest berømte projekter. City Hall væguret til Rødovre Rådhus er ingen undtagelse. Vægurets på samme tid tidstypiske og tidløse udtryk er et smukt eksempel på, hvorfor dansk design gennem årene har gået og stadig går sin sejrsgang gennem verden. Med sit konkave glas ser uret ud til at svæve på væggen og er dermed både dekorativt og funktionelt.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: City Hall
Farve: Hvid 
Mål: Ø 21 cm. 
Type: Vægur