AJ Vægur Bankers Ø29 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
2.199,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger desværre ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Vægur Bankers er et Arne Jacobsen designet vægur, som er blevet produceret hos Rosendahl. Det er et klassisk og elegant ur, der var designet til Danmarks Nationalbank i 1971. Rosendahl producerer Arne Jacobsens ure præcis som hans oprindelige designs.

AJ Vægur Bankers kan købes i fire forskellige størrelser. Dette ur har en diameter på 29 centimeter, og så kan den også købes med en diameter på 48 centimeter, 16 centimeter eller med en diameter på 21 centimeter.

Det er et ur, som vil være godt at sætte op på en væg i køkkenet, i soveværelset eller ude på badeværelset. Lampens urkasse, der holder på den konkave glasfront, skaber et svævende udtryk på væggen. Derudover er urets utraditionelle illustration af timerne med til at gøre uret unikt.

Specifikationer
Varenummer : 43640
EAN : 5709513436409

Bankers Clock væguret er et karakteristisk eksempel på den berømte danske designer Arne Jacobsens kompromisløse tilgang til design. Hans filosofi var at skabe total-koncepter, hvor alt var gennemdesignet, og hvor der var en rød tråd fra bygning over møbler til andet interiør. Han skabte Bankers Clock unikt til Danmarks Nationalbank, som hans designede i 1971. Uret nærmest svæver på væggen og viser tiden på sin helt egen måde. I denne størrelse på 29 cm i diameter bliver væguret både en elegant udsmykning og et funktionelt stykke boliginventar.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: Bankers
Farve: Hvid 
Mål: Ø 29 cm. 
Type: Vægur