AJ Vægur Bankers Ø21 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
1.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er designeren bag AJ Vægur Bankers, og Rosendahl er producenten bag. AJ har designet et klassisk og elegant ur, der oprindeligt blev lavet til Danmarks Nationalbank i 1971. Rosendahl laver hans ure magen til hans oprindelige design.

AJ Vægur Bankers kan købes i denne hvide farve, og den kan også købes i sort

Det er et ur, som vil være godt at placere i køkkenet, i soveværelset eller på badeværelset. Den urkasse der holder på urets konkave glasfront, er med til at give et svævende udtryk. Oven i det, så er dens utraditionelle illustration af timerne med til at gøre uret enestående.

Specifikationer
Varenummer : 43630
EAN : 5709513436300

Bankers Clock er skabt af Arne Jacobsen unikt til Danmarks Nationalbank i 1971. Arne Jacobsen havde for vane at totaldesigne alt – fra selve bygningerne til inventar, møbler m.m. og dette vægur er ingen undtagelse. Jacobsens mangeårige samarbejdspartner Teit Weylandt har været med til at sikre, at produktionen af uret er fuldstændig tro mod de originale tegninger. Væguret her er 21 cm i diameter og findes også i både større og mindre størrelser. Savner du en gaveidé er væguret et både smuk og funktionel stykke dansk design med masser af historie.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: Bankers
Farve: Hvid 
Mål: Ø 21 cm. 
Type: Vægur