AJ Vægur Bankers Ø16 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
1.599,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Vægur Bankers er blevet designet af Arne Jacobsen, og den er produceret hos Rosendahl. Han har designet et elegant og klassisk ur, som oprindeligt blev designet til Danmarks Nationalbank i 1971. Rosendahl producerer AJs ure helt magen til hans oprindelige design. 

Grundet denne AJ Vægur Bankers lille størrelse, så vil den egne sig godt på et smalt stykke væg i køkkenet, soveværelset eller på badeværelset. Urkassen, som holder den konkave glasfront, skaber et svævende udtryk på væggen. Samtidig er dens utraditionelle illustration af timerne er med til at gøre uret til sit eget unikke ur.

Specifikationer
Varenummer : 43620
EAN : 5709513436201

Da Arne Jacobsen skabte væguret Bankers Clock til Danmarks Nationalbank i 1971, skabte han samtidig et designikon til boligen. Væguret findes i 4 størrelser og produceres den dag i dag tro mod de originale tegninger. Dette vægur på 16 cm er det mindste og passer fint på et smalt stykke væg i køkken, soveværelse eller badeværelse. Urkassen, der holder den konkave glasfront, giver uret et svævende udtryk på væggen. Den utradionelle illustration af timerne gør uret til sit helt eget. Også en god gaveide til bryllup, jubilæum, fødselsdag, studenten og andre særlige anledninger

Designer: Arne Jacobsen
Navn: Bankers
Farve: Hvid 
Mål: Ø 16 cm. 
Type: Vægur