AJ Vægur Bankers Ø48 - Rosendahl

  Levering 1-4 hverdage
5.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er designeren bag AJ Vægur Bankers, og Rosendahl er producenten bag. Det er et elegant og klassisk ur, som oprindeligt var designet til Danmarks Nationalbank i 1971. Rosendahl producerer Arne Jacobsens ure præcis efter hans designs.

AJ Vægur Bankers vil være god at placere på et stykke væg i køkkenet, i soveværelset eller ude på badeværelset. Dens urkasse, der holder urets konkave glasfront, er med til at skabe et svævende udtryk på væggen. Og samtidig er urets utraditionelle illustration af timerne med til at gøre uret enestående.

Specifikationer
Varenummer : 43650
EAN : 5709513436508

Bankers Clock er et smukt eksempel på dansk designs mange kvaliteter. Væguret blev designet i 1971 af den berømte danske arkitekt Arne Jacobsen til at hænge i Danmarks Nationalbank, et projekt som Arne Jacobsen var totalarkitekt på. Denne store version af uret er næsten ½ m i diameter og er med sit sværende udtryk på væggen som en skulptur i hjemmet. Teit Weylandt som i mange år var leder af produktudvikling på Arne Jacobsens tegnestue har været tæt involveret i at sikre at væguret er genskabt tro mod Arne Jacobsens ånd og de originale tegninger.

Designer: Arne Jacobsen
Navn: Bankers
Farve: Hvid 
Mål: Ø 48 cm. 
Type: Vægur