På grund af Covid 19 kan der være længere leveringstider på enkelte produkter.

Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

2097 / 30 Lysekrone Mat Sort LED - Flos

Lagerstatus: På lager

15.300,00 kr
  • Levering 1-6 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

2097 / 30 Lysekrone blev produceret i 1958, og er designet af Gino Sarfatti. Med 2097 får du en lysekrone, som har et smukt, nærmest kunstlignende design, og betragtes som noget af det ypperste inden for lysekroner. Inde i midten af lampen, sidder der en cylinder. Inde fra denne cylinder, sidder armene, som stikker videre ud til pærerne. Dette skaber 2097erens ikoniske look, og får den til at sidde som en hængende juvel. Og så giver den et dejligt og varmt lys, der er god til at skabe en rar atmosfære i lokalet.

2097 kommer i flere forskellige farver. Den findes i: Stål, krom, messing og mat sort. Denne udgave er mat sort. Og så findes de med enten halogen- eller LED-pærer, hvor denne udgave gør brug af LED-pærer. Endeligt fås de med enten 30 eller 50 pærer, og denne 2097 udgave har 30 pærer.

Da den kom ud på markedet, var den revolutionerende for markedet og lysekroner. Med sit innovative look, og smukke design, så er 2097 et mesterværk af en lampe, og er en af de mest ikoniske lamper.

Til denne lampe medfølger der 30 LED pærer


Designer: Gino Sarfatti
Materiale: matlakeret sort stål
Ledning: 2,8 m.
Lyskilde: 30 x E 14 Max.15 w

Mål: H 72 cm.
        Ø 88 cm.

Designeren bag

Detaljer

Gino Sarfatti var en italiensk designer, der blev født i Venedig i 1912 og døde i 1985. Det var efter at han flyttede til Milano, at han begyndte at arbejde med belysning. Han havde en stor betydning for Italiens industrielle designhistorie. Blandt hans mere kendte lamper finder man 2097 lysekronen, som regnes for at være blandt de mest ikoniske lysekroner. Da Sarfatti var 27 år, startede han firmaet Arteluce. Med sin kombination af innovative idéer og banebrydende design, blev der sat gang i Sarfattis karriere og italiensk design.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Flos
Mærke Flos
Varenummer OPKA1400331
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 2097 / 30 Lysekrone Mat Sort LED - Flos

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen