Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

VL45 Radiohus Pendel Ø370 - Louis Poulsen Zoom

VL45 Radiohus Pendel Ø370 - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

4.350,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

VL45 Radiohus Pendel Ø370 er produceret af Louis Poulsen og blev designet af Vilhelm Lauritzen. Han designede pendlen tilbage i 1940erne, hvor den blev hængt op på Radiohuset på Frederiksberg. Den har et simpelt og fedt design. VL45 har tre lag af mundblæst opalt glas, som får pendlen til at give et blødt og diffust lys. VL45erens pendelrør er lavet ud af messing. Samlet set gør dette, at VL45eren står godt til den skandinaviske boligindretning. Den kan både placeres højt og lavt. Oven i købet, så gør dens bløde lys, at den kan hænges i flere af rummene i boligen.

VL45 blev, som sagt, designet i 1940erne. At den stadig kan bruges i dag, vidner om hvor tidløs og høj kvalitet VL45 Radiohus Pendlen er. Den er blevet opdateret til moderne tider ved, at man har sat en traditionel skruefatning ind. Det giver mulighed for at bruge LED-belysning. Det har den fordel, at lampen udsender et blødt lys, og så gør det den også strømbesparende. Vilhelm Lauritzen designede de lamper der kom op at hænge i Radiohuset i fællesskab med Louis Poulsen. ”Ø370” delen af navnet, fortæller at lampen har en diameter på 37 centimeter. Den findes i tre størrelser. Der er to mindre versioner. En på 17.5 centimeter i diameteren, og en på 25 centimeter.

Dengang VL45 blev produceret, var det Louis Poulsens mest solgte lampe, og er i dag en moderne klassiker, der passer godt ind i den retro mode der er.

Radiohus pendlen er en 80 år gammel nyhed, da den oprindelig er designet i 1940'erne til Radiohuset på Frederiksberg. Lampen var dengang den mest solgte lampe hos Louis Poulsen. Radiohus pendlen består af 3 lag mundblæst opal glas og vil være perfekt alle steder i din bolig, hvor du ønsker diffust og blødt lys i alle retninger. Radiohus pendlen er en moderne klassiker der passer ind i tidens retro trend.

 

Radiohus pendlen er en 80 år gammel nyhed, da den opringelig er designet i 1940'erne til Radiohuset på Frederiksberg. Lampen var dengang den mest solgte lampe hos Louis Poulsen. Radiohus pendlen består af 3 lag mundblæst opal glas og vil være perfekt alle steder i din bolig, hvor du ønsker diffust og blødt lys i alle retninger. Radiohus pendlen er en moderne klassiker der passer ind i tidens retro trend.


Designer: Vilhelm Lauritzen
Materiale: 3 lags mundblæst glas
Lyskilde: E27 max 100 watt
Ø: 37 cm
H: 44,8

Designeren bag

Detaljer

Vilhelm Lauritzen (1894-1984) er en Danmarks mest betydningsfulde arkitekter nogensinde, og han var den banebrydende repræsentant for den danske funktionalisme. Flere af hans bygninger, Nørrebro Teater, Daells Varehus, Radiohuset, og den første lufthavn i Kastrup, repræsenterede koncentratet af det moderne liv. Især Radiohuset og den tidligste Kastrup Lufthavn, der begge er fredede, betragtes som enestående monumenter over modernismen i europæisk bygningskunst. Vilhelm Lauritzen mestrede både dagslysets og det kunstige lys. Han inddrog konsekvent dagslyset i sin arkitektur ved hjælp af store syd- og vestvendte vinduer, der blandede det varme sollys med det køligere himmellys fra høje nord- og østvendte vinduer. Derved forskydes fokus fra de afgrænsende vægflader til selve rummet.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741098185
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: VL45 Radiohus Pendel Ø370 - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen