Tolomeo Mini Bordlampe Alu - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.278,40 kr
Pris: 2.848,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Mini Bordlampe – Tidløs elegance og funktionalitet

Tolomeo Mini Bordlampe er blevet skabt af den dygtige designduo Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og Artemide har produceret den. Den repræsenterer en perfekt kombination af æstetik, funktionalitet og fleksibilitet. Denne bordlampe er ikke kun en favorit blandt designentusiaster, men også anerkendt som en verdensomspændende frontløber inden for belysning.

Det karakteristiske ved Tolomeo Mini Bordlampe er dens imponerende fleksibilitet. Lampehovedet kan roteres 360 grader, hvilket gør den ideel som skrivebordslampe eller som læselampe ved en elevationsseng. Designet er en del af den prisvindende Tolomeo-lampeserie, der har opnået international anerkendelse og udstilles på prestigefyldte museer som Museo Permanente del Design Italiano i Milano og Musée des arts Décoratifs de Montréal i Canada.

Tolomeo Mini Bordlampe er ikke kun kendt for sit stilfulde udseende, men også for dens bemærkelsesværdige lysudbytte. Det åbne hul øverst i lampeskærmen giver mulighed for effektiv varmeafgivelse fra pæren, og skaber samtidig en subtil atmosfære i rummet.

Udover denne alu farve, så kan du også købe denne tidløse bordlampe i hvid eller i sort. Find den farve, der passer bedst til din indretningsstil. Med Tolomeo Mini Bordlampe får du ikke kun en lampe, men et kunstværk, der kombinerer klassisk elegance med moderne funktionalitet.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A005910 + A008600
EAN : 8052993016706

Tolomeo mini bordlampen er fra 1987 i sin oprindelige form, og mini udgaven en en flot og elegant læselampe, der har en god størrelse og dermed egner sig fint som skrivebordslampe. Tolomeo mini bordlampen er meget fleksibel og du kan nemt styre lyset i den retning, du ønsker. Lampen giver et nedadrettet og koncentreret lys.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
Ø: 15 cm
H: 109 cm
Bordfod Ø: 20 cm
Incl. bordfod og afbryder på lampehoved.