Tolomeo Mini LED Bordlampe Alu - Artemide

  Levering + 3 uger fra d.d
Specialpris 2.391,20 kr
Pris: 2.989,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Mini Bordlampe er blevet designet af duoen Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og Artemide har produceret lampen. Den er blandt de mest populære bordlamper i hele verden, og anses som værende en frontrunner, når det kommer til design, æstetik, bekvemmelighed og lysudbytte. Det er en fleksibel lampe, da lampehovedet kan justeres 360 grader. Denne fleksibilitet gør den velegnet som skrivebordslampe eller som læselampe ved en elevationsseng.

Tolomeo er en serie af prisvindende lamper, og de er repræsenteret på forskellige museer verden over. Det er for eksempel Museo Permanente del Design Italiano i Milano og Musée des arts Décorafts de Montréal i Canada.  Lampen har et hul i toppen af skærmen. Her kan varmen komme væk fra pæren.

Du kan købe Tolomeo Mini Bordlampe i denne alu farve. Derudover kan den også købes i følgende farver: Hvid, sort, alu (den udgave har en diameter på 15 centimeter og en højde på 109 centimeter) og i LED alu.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A015100 + A003900
EAN : 8052993018922

Den velkendte Tolomeo bordlampe fåes nu i en udgave med integreret LED lyskilde, så du kan spare på strømforbruget uden at gå på kompromis med design, kvalitet og fleksibilitet. Tolomeo lampen kan desuden lysdæmpes, så du kan skabe den stemning, du har lyst til.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Lyskilde: incl. 9,6 watt LED, 350 lumen.
Ø: 11 cm
H: 100 cm
Bordfod Ø: 18 cm.
Incl. bordfod og lysdæmper på ledning.