Tolomeo Micro Væglampe Alu - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.772,80 kr
Pris: 2.216,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Væglampe – En elegant arkitektlampe af Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina

Tolomeo Micro Væglampe er et mesterværk, som Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina har designet, og Artemide er producenten bag. Inspireret af den ikoniske arkitektlampe, har denne væglampe skabt en elegant og enkel belysningsløsning. Designernes fokus på funktionalitet, kvalitet og fleksibilitet har gjort Tolomeo Micro Væglampe til en favorit inden for design, lysudbytte og æstetik.

Den bemærkelsesværdige fleksibilitet i Tolomeo Micro Væglampe giver dig mulighed for at justere både lampearmen og lampehovedet, så du kan rette lyset præcist, hvor du ønsker det. Denne alsidighed gør lampen ideel som arbejdslampe, hvor du kan tilpasse belysningen efter behov. Tolomeo Micro Væglampe er anerkendt som en frontrunner inden for moderne lampedesign, og dens popularitet afspejler sig i dens funktionalitet og æstetik.

Du kan købe Tolomeo Micro Væglampe i en håndfuld forskellige farver. Den kan købes i denne alu farve, og den kan også købes i orange, rød, blå eller sort. Det giver dig mulighed for at finde den farve, der passer til dig og din indretningsstil. Med sin tidløse elegance og praktiske design vil den være et stilfuldt og funktionelt supplement til enhver boligindretning.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A010900 + A025150
EAN : 8052993017291

Tolomeo væglampe er en funktionel og fantastisk lampe, der kan bruges flere steder i din bolig. I køkkenet over arbejdsbordet, i soveværelset som læselampe (kan nå langt ud i forhold til elevationssenge) og i stuen som diskret læselampe. Lampen giver et koncentreret neadrettet lys og er velegnet til LED lyskilder.

Designer: Michele De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
L: 41 cm
Incl. vægbeslag og afbryder på ledning.