Tolomeo Micro Bordlampe Rød - Artemide

  Levering 1-10 hverdage
2.331,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina har designet Tolomeo Micro Bordlampe, og Artemide har produceret den. Bordlampen er blevet designet i 1987, og er designet med sit oprindelige design. Den er en af de mest populære bordlamper, og den er frontrunner på flere områder. Det gælder områder som design, æstetik, bekvemmelighed og lysudbytte.

Tolomeo Micro Bordlampe er også blevet populær på grund af dens fleksibilitet. Den er nemlig designet med en justerbar krop, der giver dig fuld kontrol over lyset. Den er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og de har fokuseret på at levere et solidt håndværk.

Da den har disse kvaliteter, så vil den kunne bruges flere forskellige steder. Det kan eksempelvis være i et privat hjem, på et hotel, på et kontor eller i et bibliotek. Tolomeo Micro Bordlampe kan købes i denne røde farve. Den kan også købes i følgende farver: Blå, sort, alu, orange, LED alu eller i poleret aluminium.

Vær opmærksom på, at der ikke er en afbryder på Micro eller Midi modellen på lampeskærmen.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A011810
EAN : 8052993017901

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
Ø: 11 cm
H: 37 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm

Leveres incl. bordfod.