Tolomeo Reading Gulvlampe Alu - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.000,00 kr
Pris: 3.750,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Reading Gulvlampe er blevet designet af Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og den er produceret hos Artemide. Det er en af de mest populære gulvlamper verden over, og den er en frontrunner på flere områder. Det gælder områderne: Design, lysudbytte, bekvemmelighed og æstetik. Her er den i sit oprindelige design.

En af årsagerne til Tolomeo Reading Gulvlampes store popularitet findes i dens fleksible evner. Dette giver dig fuld kontrol over lyset og retningen på dette. En anden årsag er deres valg af materialer – hvor de har sikret sig at der er blevet brugt kvalitetsmaterialer. Og så har de fokuseret på at levere et godt stykke håndværk. Det er en prisvindende gulvlampe. Den har blandt andet vundet: Compasso d’Oro Award og HAUS Industriform. Den har også vundet Observeur du Design Paris og Designpreis.

Tolomeo Reading Gulvlampe kan købes i denne alu farve, og så kan den også købes i sort.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A013900 + A014900
EAN : 8052993018885

Tolomeo lettura lampen er designet i 1987, og er i sin oprindelige form verdens mest populære gulvlampe. Tolomeo lampen er en fantastisk enkelt, let og fleksibel lampe, der kan indstilles i alle led, så du kan styre lyset, som du ønsker. Lampen er udtryk for udsøgt kvalitet og design og giver et nedadrettet og koncentreret lys. og egner sig perfekt som læselampe. Tolomeo er en del af en serie med uanede muligheder for spændende og utraditionel belysning.

Designer: Michele De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
Ø: 15 cm
H: 167 cm
Fod Ø: 22,5 cm
Incl. fod og afbryder på lampehoved.