Toldbod 220 Væg udendørs Alu - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.916,00 kr
Pris: 7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Louis Poulsen har designet og produceret Toldbod 220, som er en udendørs væglampe. Den blev lanceret i 2006, hvor den blev lavet efter Poul Henningsens ellipse reflektor. Det er en diskret, robust og enkel væglampe, som giver et blødt og koncentreret lys. Dette lys kommer af en indbygget diffusskærm.

Der er en fod på Toldbod 220, som kan monteres på væggen. Og der stikker en arm ud fra denne fod. Denne arm holder lampeskærmen, som er rettet nedad. Indersiden af skærmen har en mathvid lakering. Og fordi selve lampeskærmen er produceret af metal, så bliver lyset holdt inden for skærmen og sørger for et nedadrettet lys. Dette enkle design munder ud i en god solid udendørslampe, som også er brugervenlig. En enestående væglampe, som takket være dens enkle design kan bruges i mange forskellige indretninger.

Toldbod 220 benytter en LED-lyskilde. Fordelen ved at bruge denne lyskilde er, at den er strømbesparende, og derfor gør man en god ting for miljøet samtidig med at man kan spare lidt på sin elregning. Du kan købe lampen i to forskellige farver. Den kan købes i denne alu farve, og så kan den også købes i sort.

Designeren Bag

Louis%20Poulsen%20

Specifikationer
Varenummer : 5743160529
EAN : 5703411093375

Toldbod 220 væglampen er designet af Louis Poulsen efter PH's elipse reflektor. Udendørslampen er enkel, robust og diskret og sender et blødt lys ud og ned. Tolbod lampen er en unik designerlampe, der er anvendelig i mange forskellige miljøer.

Designer: Louis Poulsen
Lyskilde: 1 x 100 watt E27
Højde: 22,5 cm
Max dybde: 34,5 cm
Materiale: Aluminium