Suspence P2 Ø38,5 Hvid Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
4.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Suspence P2 er en pendel, der er blevet designet af GamFratesi, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. De har designet en enkel og elegant pendel, med en meget organisk form. De har fået denne organiske form frem, ved at oversætte en bevægelse om til en fysisk form. Denne bevægelse er at trække i et materiale. Resultatet af dette kan ses i toppen af lampen, hvor man får fornemmelsen af at lampens ledning er blevet trukket igennem lampen. Det har også den effekt at lampen og ledningen ser ud til at være én del.

Inde i lampeskærmen sidder der en diffuser. Diffuseren har den effekt, at den forhindrer lyset i at blænde. Og fordi den er buet i formen, så vil den skabe et optisk synsbedrag, hvor Suspence P2 ser ud til at være mat indvendig. Diffuseren kan tages af, når det er tid til at sætte en pære i.

Suspence P2 kan købes i fire forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i lysgrå, kobber eller i sort. Der er denne udgave, som har en diameter på 38,5 centimeter. Den kan også købes med en diameter på 24 centimeter.

Designeren Bag

Gamfratesi-min

Specifikationer
Varenummer : 54400305
EAN : 5702371003059

Designer: GamFratesi
Lyskilde: E27 max 100W
Diameter: 38,5
Højde: 36,1
Materiale: Aluminium
Ledning: 3 m (Hvis du ønsker med 6 m ledning, så send os en mail)
Nr.: 54400305