Suspence P2 Ø38,5 Kobber - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.479,20 kr
Pris: 8.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

GamFratesi er designduoen bag Suspence P2, og denne pendel er blevet produceret hos Fritz Hansen. Det er en elegant og enkel pendel, der er designet med en organisk form. Duoen har skabt denne organiske form ved at tage en bevægelse og oversætte denne til en fysisk form. Den bevægelse de har oversat er ”at trække”. Her har de trukket i et materiale. Det kan man se i toppen af lampen. Her får man en fornemmelse af at lampens ledning er trukket igennem lampen, hvilket også har den effekt, at lampen og ledningen ser ud til at være én del.

Inde i selve lampeskærmen, er der en diffuser. Den gør det, at den sørger for et blændfrit lys. Den er buet i sin form, og derfor vil den skabe et optisk synsbedrag. Det vil se ud til, at Suspence P2 er mat indvendig. Du kan tage diffuseren af, når du vil sætte en pære i.

Suspence P2 kan købes i denne kobber farve. Derudover kan den købes i følgende tre farver: Sort, hvid eller i lysgrå. Du kan også vælge mellem tre forskellige størrelser. Denne udgave har en diameter på 38,5 centimeter. Og så kan den også købes med en diameter på 24 centimeter.

Designeren Bag

Gamfratesi-min

Specifikationer
Varenummer : 54403564
EAN : 5702371035647

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 36 cm / Ø: 38,5 cm
Materiale: Aluminium
Ledningslængde: 3 m
Designer: GamFratesi