Soho W4 LED Sort 3000K - Så længe lager haves - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.995,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Soho W4 er en væglampe, som er designet af Ronni Gol, og den er blevet produceret hos Light-Point. Den er blevet designet med et enkelt og elegant design. Det er et design, som giver lampen et moderne look, som den bliver hængt op i.

Soho W4 har en tæthedsgrad på IP54. Det betyder, at den er beskyttet imod støv, og den er beskyttet imod oversprøjtning af vand. Derfor kan du både benytte lampen indenfor og udenfor.

Det er ikke det eneste sted, hvor den viser sin fleksibilitet. Du kan nemlig også kombinere den sammen med andre lamper. Og det kan endda være lamper som har forskellige størrelser og farver. Så derved kan du sætte den sammen med andre og få dit særlige perspektiv frem. Men hvis du ikke ønsker at kombinere den, så kan dette også lade sig gøre. Den kan også sættes op på egen hånd, og give et godt lys.

Soho er indbygget med en LED-lyskilde. Det er et godt grønt valg, fordi LED er en strømbesparende lyskilde. Og oven i købet har det den effekt, at man kan spare lidt på sin elregning. Du kan købe denne lampe i seks forskellige farver. Den kan købes i denne sorte farve. Derudover kan den købes i titanium, guld, hvid, messing eller i rose gold

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256381
EAN : 5711389563813

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 15W - 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 9,2 cm  / Ø: 40 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.