Soho W3 LED Sort 3000K - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.295,00 kr
Pris: 3.295,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Soho W3 er en væglampe, som Ronni Gol har designet, og den er blevet produceret hos Light-Point. Han har designet lampen med et enkelt og elegant design. Og det er et design, som giver lampen dens moderne look. Og det er et moderne look, som påvirker resten af rummet, som den er hængt op i.

Soho W3 har en tæthedsgrad på IP54. Det har den betydning, at lampen kan modstå støv, og den kan modstå at blive ramt af vand. Af denne grund kan den sættes op udenfor og indenfor.

Du kan bruge Soho W3 alene eller den kan hænges op i en klynge. Hvis du vil hænge den op med andre lamper, så kan den bruges sammen med lamper, der har forskellige farver og størrelser. Og derved er den god til at fremvise dit udtryk.

Der er bygget en LED-lyskilde ind i Soho W3. LED er et godt valg som lyskilde, da det er strømbesparende. Derfor bliver den til et godt grønt valg, og samtidig har du mulighed for at spare på elregningen. Du kan købe lampen i tre forskellige farver. Du kan købe den i denne sorte farve. Og den kan købes i en guld farve, og den kan købes i hvid.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256371
EAN : 5711389563714

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 11W - 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 7,6 cm  / Ø: 30 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.