Soho W1 LED Sort 3000K - Så længe lager haves - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.197,00 kr
Pris: 1.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

OBS: Så længe lager haves! 

Soho W1 er en væglampe, som er blevet designet af Ronni Gol. Den er blevet produceret hos Light-Point. Ronni Gol har designet den med et enkelt og elegant look, som skaber et moderne udseende for lampen. Og det er noget der påvirker resten af rummet, som den bliver sat op i. Her kommer noget af denne modernistiske følelse ind.

Soho har en tæthedsgrad på IP54, hvilket vil sige, at den kan tåle støv og at den kan tåle at blive oversprøjtet med vand. Af denne grund vil Soho både kunne hænge indendørs og udendørs.

Du kan hænge Soho enkeltvis eller i en gruppe. Den kan hænge sammen med lamper, der har forskellige størrelser og farver. Og da den kan bruges på så mange forskellige måder, så er Soho en lampe, som er god til at fremhæve dit særlige udtryk.

Soho er indbygget med en LED-lyskilde. Det er en strømbesparende pære, og derfor er den god for miljøet og samtidig kan du spare lidt på din elregning. Du kan købe den i tre forskellige farver. Du kan købe den i denne sorte farve. Og så kan den købes i guld, og i hvid. Lampen kan også købes i fem forskellige størrelser. Der er denne W1 udgave, som har en dybde på 4,4 centimeter, og en diameter på 12 centimeter. Så er der W2, som har en dybde på 6 centimeter, og en diameter på 20 centimeter. Så er der W3, der har en dybde på 7,6 centimeter og en diameter på 30 centimeter. Du kan også købe en W4 udgave som har en dybde på 9,2 centimeter og en diameter på 40 centimeter. Til sidst er der W5eren, som har en dybde på 11 centimeter og en diameter på 50 centimeter.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256351
EAN : 5711389563516

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 6W - 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 4,4 cm  / Ø: 12 cm 
Materiale: Aluminium 
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.