Soho W2 LED Guld - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.026,50 kr
Pris: 2.895,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Så længe lager haves! 

Ronni Gol er designeren bag Soho W2 væglampen, og Light-Point har stået for at producere den. Lampeserien er god til at skabe en stemning i rummet, og på samme tid er det med til at løfte det lokale den er sat op i. Det gør den med sin personlighed og sit kunstneriske udtryk.

Soho W2 er blevet designet med et minimalistisk design, og samtidig har Ronni Gol designet den, så den ville give det bedste lys den kan. Dens design gør den velegnet til at blive hængt op flere steder i hjemmet. Den kan bruges i stuen eller i trappeopgangen. Og fordi det ikke er en særlig stor lampe, som har en lille dybde, så hænger den ikke og generer. Da den er i guld, så kan den kun sættes op indendørs. Hvis du er på udkig efter en, der også kan bruges udendørs, så skal det være den i sort eller i hvid. 

Soho benytter LED-pærer, som får lampen til at skinne med en varm belysning. Og så er LED strømbesparende. Derfor er LED miljøvenlige pærer at bruge, og samtidig så kan man spare på sin elregning. Og så kan du købe denne lampe i seks forskellige farver. Den kan købes i denne guld farve. Og så kan den også købes i hvid, messing, rose gold, sort eller i titanium.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 270155
EAN : 5711389701550

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 8W -
Farve på lyset kan skiftes mellem 2700 og 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 6 cm  / Ø: 20 cm 
Materiale: Aluminium 
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.