1-3 dages levering

Hurtig levering på hverdage

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Prismatch

På alle lamper

Fri fragt

På alle lamper

Philips Hue

Philips Hue

Ændre din måde at opfatte lys på. Leg med toner, kontraster, hvidt lys og et spektrum af farver til at skabe den perfekte stemningsbelysning. Det hele gøres fra din smart-enhed (Smart-phone). Hue-pærer passer til dine eksisterende E27 og GU10-lamper.
Det fantastiske ved at have adgang til lamperne via en webbrowser er, at du ikke behøver at være hjemme for at styre belysningen. Og det betyder, at hue kan blive din nye vagthund. Måske sidder du fast på kontoret, men ønsker, at det skal se ud som derhjemme. Du kan bare tænde lamperne fra dit menuskærmbillede. Eller du kan være på ferie. Hvis du kan komme online, kan du få det til at se ud, som om du aldrig har forladt dit hjem.

1 til 16 af 18

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 af 18

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen