Semi Pendel Ø47 Kobber - GUBI

  Levering 1-4 hverdage
4.545,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger desværre ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Designduoen Bonderup & Thorup har designet Semi Pendel, og GUBI har produceret den. Resultatet af deres samarbejde er blevet denne vidunderligt enestående pendel. Designet er baseret på to kvarte cirkler, som de har sat sammen ryg mod ryg.

Semi Pendel er designet med en metalskærm, der både er bueformet og emaljeret. På den måde fremskaber den et diffust og konformt lys, som vil passe godt inde over et spisebord eller inde over et køkkenbord. Den vil også være god at bruge dér, hvor du ønsker et godt arbejdslys. Med sådan et tidløst design, og så alsidige egenskaber, så vil du både kunne bruge denne pendel i et privat hjem såvel som i et offentligt rum.

Semi Pendel kan købes i denne kobber farve, og så kan den også købes i disse farver: Messing, blank antracit, mat hvid, mat sort eller i krom. Derudover kan du også vælge mellem fire forskellige størrelser. Denne udgave har en diameter på 47 centimeter. Og så kan den også købes med en diameter på 60 centimeter, 90 centimeter eller med 30 centimeter.

Designeren Bag

Thorup%20og%20Bonderup-min

Specifikationer
Varenummer : 10015234
EAN : 5710902617842

Designer: Bonderup & Thorup 
Lyskilde: E27 MAX 60W
Ledningslængde: 2.2 m 
Mål: 250 x Ø47 cm