GUBI Semi Pendel Ø30 Mat Sort

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.874,25 kr
Pris: 2.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger desværre ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

GUBI Semi Pendel er designet af Bonderup & Thorup, og den er blevet produceret hos GUBI. De har designet en unik pendel, som er baseret på to kvarte cirkler, som er blevet sat sammen ryg mod ryg. Det har skabt lampens enestående og tidløse design.

Gubi Semi Pendel har en karakteristisk bueformet og emaljeret metalskærm, der giver et diffust og konformt lys, som vil være rigtig godt at bruge over et spisebord, over et køkkenbord eller der hvor man har brug for et godt arbejdslys. Claus Bonderup og Torsten Thorup designede denne pendel i 1968, og den opstod som en reaktion mod de bløde organiske former, der ellers prægede Danmark på den tid. Designduoen ville hellere designe en lampe med skarpe, rene linjer og en geometrisk form. De sendte lampen ind til en konkurrence på Kunstakademiets Arkitektskole, hvor den vandt førstepræmien. Det var nok i løbet af 1980erne at pendlen oplevede sin største succes, da den her blev det bedst sælgende danske design, og den opnåede en verdensomspændende anerkendelse og ikonisk status.

Du kan købe GUBI Semi Pendel i denne mat sorte farve, og så kan den også købes i disse farver: Messing, kobber, mat hvid eller i krom. Denne udgave har en diameter på 30 centimeter, den kan også købes med en diameter på: Ø47, Ø60 og med en diameter på Ø90.

Designeren Bag

Thorup%20og%20Bonderup-min

Specifikationer
Varenummer : 10015247
EAN : 5710902040015

Designer: Bonderup & Thorup 
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2.2 m 
Mål: 250 x Ø30 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)