Secto 4230 Væglampe Stor Valnød - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.068,00 kr
Pris: 3.835,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Secto 4230, som er en Secto Design produceret væglampe. Den vil passe godt ind i din entré eller din gang, hvor den kan give et humørløft. Væglampen kan monteres, så den lyser enten ned- eller opad. Seppo Koho viser sine evner for at lave et stærkt og gedigent håndværk med denne lampe, og hvordan denne evne kan kombineres med en smart og nytænkende måde at bruge træ.

Secto 4230 er udsprunget af Seppo Kohos respekt for den nordlige halvkugles træsorter samt det enkle skandinaviske look. Vi får et blændfrit lys fra lampen, da den diskret gemmer lyskilden væk. Samtidig lyser den med en hyggelig og varm belysning.

Secto 4230 kan købes i en række forskellige farver. Du kan købe den i denne valnød farve. Derudover kan den også købes i birk, hvid og sort. Secto Design har fokus på en bæredygtig produktion. Det har den betydning, at de holder deres produktion så tæt på de materialer som de bruger, og at de sorterer og genbruger de materialer der bliver brugt i løbet af produktionen.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 4230 PÄ
EAN : 6430053140264

Materiale: valnød finer.
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.