Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Brug af personoplysninger

Ifølge den ny dataforordning som trådte i kraft den 25 Maj, 2018. Vi forstår som webshop og virksomhed at det er vigtigt, at vi behandler vores kunders persondata på en korrekt og ansvarlig måde. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hvilken personlige data bruger vi?
Vi benytter oplysninger som:

•Dit navn
•Din adresse
•Din e-mailadresse
•Dit telefonnummer
•Dine betalingsinformationer

Disse oplysninger bliver indsamlet vedrørende dit køb af en vare, dette er en nødvendighed for at vi kan fuldføre handlen. Vi forbeholder os retten til at have dine personlige data liggende i en periode op til 5 år i forhold til Bogføringsloven. Derefter vil dine data automatisk blive slettet fra vores database.

Vi bruger dine oplysninger for at kunne behandle din ordre herunder også for at kunne sende din ordre. Derfor videregives de relevante oplysninger også til vores fragtselskab. Vi registrerer ingen personfølsomme data oplysninger.

Datasikkerhed
VI behandler dine personlige data med omhu, så de er sikret og holdes fortroligt som en del af overensstemmelse for den gældende lovgivning, ved databeskyttelsesloven og persondataforordningen (GDPR). Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt til det formål, de er indsamlet til og vil derefter blive slettet når formålet er opfyldt, eller hvis det ikke har relevans længere. Vi benytter os af os af Bambora Epay som betalingsgateway til at behandle dine betalingsoplysninger og dit køb vil blive håndteret igennem vores CMS-system Magento. Der er indgået databehandleraftaler med samtlige af vores databehandlere, hvilket betyder at der er garanti for at alle regler er overholdt om at beskytte dine personoplysninger.

Ønsker du dine personlige data slettet eller oplyst?
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Hvis du har brug for at få dine personlige slettet, eller ønsker du viden om hvilke informationer, vi har på dig som kunde, kan du rette henvendelse til

Luxlight Odense APS
CVR-nr. 39600986
Fjordsgade 11 5000 Odense C
Telefon.: 66 15 63 23
E-mail: odense@luxlight.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, og ønsker du ikke længere at være modtage det, er der et link i bunden af samtlige nyhedsbreve, hvor du kan afmelde nyhedsbrevet.

Klagemuligheder
Hvis du føler, at der ikke er blevet taget ordentlig hånd om dine personlige data, vil der være mulighed for klage over LuxLight’s behandling af dine personoplysninger.
Dette kan ske til Datatilsynet.
Adresse: Borgergade 28,5. 1300 København
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen