PH 3½-2½ Bordlampe Opal Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 8.716,00 kr
Pris: 10.895,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Forkæl dig selv med elegance og funktionalitet med PH 3½-2½ Bordlampe Opal Højglansforkromet – en banebrydende tilføjelse til din belysning fra designeren Poul Henningsen og Louis Poulsen er producenten bag. Denne lampes unikke design er baseret på det blændfri reflekterende treskærmssystem, der sender størstedelen af lyset nedad.

Med opale glasskærme, der er blanke på ydersiden og matteret på indersiden, leverer PH 3½-2½ Bordlampe et blødt og behageligt lys, ideelt til dit skrivebord eller andre områder, hvor du ønsker et diffust og komfortabelt lys i rummet. Denne elegante bordlampe blev lanceret i februar 2017 og repræsenterer en moderniseret version af de populære PH bordlamper og er en klassiker på de danske arbejdsborde og kontorer.

Vælg PH 3½-2½ Bordlampe i denne opale højglansforkromede farve for et raffineret og tidløst udseende. Alternativt kan den købes i følgende farver: Opal messing metaliseret, opal sortmetaliseret, grøn, hvid, gul eller i rød. Find den version der passer til din personlige stil og indretning.

Investér i den perfekte kombination af stil og funktionalitet med PH 3½-2½ Bordlampe Opal Højglansforkromet og skab et rum med subtil elegance og enestående belysning. Bestil din bordlampe i dag og løft belysningen i dit arbejdsområde til nye højder.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744166179
EAN : 5703411569702

Lyskilde: E14
Watt: 60W
Mål: H: 46,5 cm / Ø: 33 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Topplade: Hæjglansforkromet eller sort metalliseret, optrukketmessing. Fod: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing. Stander: Højglansforkromet eller sort metalliseret, messing.
Ledningslængde: Sort pc 2,5m 
Designer: Poul Henningsen