PH 3½-2½ Bordlampe Gul - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
8.825,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen har designet PH 3½-2½, og det er en bordlampe, som er blevet produceret hos Louis Poulsen. Han har lavet armaturet ud fra sit princip om et reflekterende treskærmssystem. Han designede dette system i 1925-1926.

Dette system sørger for at sende størstedelen af lyset nedad. Derudover er lampeskærmen blevet udført i mundblæst opaliseret trelagsglas. Ydersiden af dette glas er blank, og indersiden er sandblæst mat. På den måde lyser PH 3½-2½ med en blød og diffus lysudsendelse.

PH 3½-2½ kan købes i denne gule farve. Den kan også købes i: Hvid, rød, opal sortmetaliseret, opal højglansforkromet, opal messing metaliseret og i grøn. Du kan se hele vores udvalg her

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744164906
EAN : 5703411470077

PH 3½-2½ bordlampe er 100% blændfrit og designet ud fra princippet om et reflekterende treskærmssystem, som sender hovedparten af lyset nedad. Den øverste skærms hvidmalede underside frembringer et blødt nedadrettet lys. De to underste mundblæste opaliserede glasskærme sikrer en stor blændfri lysflade, og udnytter dermed lyskilden optimalt til at skabe et komfortabelt funktionelt lys. De opale glasskærme er blanke på ydersiden og matterede på indersiden.

Design: Poul Henningsen
Overskærm i gullakeret aluminium.
Underskærme i opal glas.
Ø 33 cm.
H: 50 cm
Lyskilde: E14 max. 60 watt