PH Artichoke "Koglen" Ø600 Rustfri Stål Pendel LED 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 78.480,00 kr
Pris: 98.100,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen er designeren bag PH Artichoke, og Louis Poulsen er producenten bag. Den blev designet i 1958, hvor den blev sat op i restauranten Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Han har designet et mesterværk af en lampe, som har 72 blade. Bladene er blevet vinklet med stor præcision, og derefter er de blevet fordelt ind på 12 rækker, hvor hver række har 6 blade. De har placeret bladene på sådan en måde, så uanset hvilken vinkel man kigger fra, så får vi et blændfrit lys. Det har skabt et stemningsfyldt og behageligt lys ud i lokalet. Lyset sendes ud på en rundsymmetrisk måde. Med dette stemningsfyldte og behagelige lys, så vil den egne sig godt i dagligstuen eller over et spisebord.

Der er store dele af PH Artichokes produktion, som stadig foregår i hænderne. Det gør de for at sørge for, at lampens høje kvalitet bliver bevaret. Det tog tre måneder for Poul Henningsen at designe pendlen. Han har ladet sig inspirere af PH Septima fra 1920erne. Denne pendel har en indbygget LED-lyskilde. LED er strømbesparende, og derfor får vi en grøn pære.

PH Artichoke står som noget af det bedste indenfor dansk lampedesign. Det har været med til at skabe dens internationale omdømme, hvor den står som et designikon, der vil give noget kant og stil til din indretning. PH Artichoke er dens internationale navn – herhjemme er den kendt som PH Kogle. Du kan købe den i nogle forskellige farver og størrelser. Dette er den rustfri stål farve, og så kan den også købes i disse farver: hvid, messing eller i sort

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741110377
EAN : 5703411697351

Lyskilde: Indbygget LED 2700K
Watt: 96W 25 lm/W
Mål: H: 65 cm  / Ø: 60 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver