1-3 dages levering

Hurtig levering på hverdage

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Prismatch

På alle lamper

Fri fragt

På alle lamper

PH 3/2 Bordlampe Ravfarvet Glas - Louis Poulsen - LIMITED EDITION Zoom

PH 3/2 Bordlampe Ravfarvet Glas - Louis Poulsen - LIMITED EDITION

Vær den første til at bedømme dette produkt -

Som en hyldest til Poul Henningsens geniale leg med lyset lancerer Louis Poulsen nu en limited edition-udgave af PH 3/2 bordlampen. Den eksklusive variant med ravfarvet trelagsglas og et stel i messing vil kun være tilgængelig fra 1. oktober til og med 31. december 2018. Den gule farve og glans på skærmenes yderside kombineret med den sandblæste matte underside, giver et blødt lys med en ideel diffusion. Når bordlampen er slukket, fortsætter den med at spille en dynamisk rolle i omgivelsen, da dens blanke overflade spejler omgivelserne. Stellet i børstet messing er ubehandlet, så det vil blive mørkere og få sin helt egen patina med tiden, medmindre man polerer det. Kontakten er lavet som de originale kontakter var tilbage på PH bordlamper i 1927. Det er en ret fin detalje.

BEMÆRK : Denne lampe kan forudbestilles fra d. 1. september - d. 1. oktober og sælges i begrænset periode : 1. oktober- 31. december 2018

Bemærk at overfladen på messingophænget er ubehandlet. Dette bevirker, at overfladen med tiden vil ændre sig og opnå patina. Denne proces kan allerede være begyndt, når produktet bliver leveret.

Lyskilde: E14
Watt/Lumen: Max 40W
Materiale: Stel: Strøgslebet messing. Skærme: Mundblæst ravfarvet glas. Trelagsglas, blank yderside, sandblæst inderside.
Diameter: 29 cm
Højde: 47,2cm
Ledningslængde: 2,1 meter med afbryder - Mørk brun tekstilledning
Designer: Poul Henningsen

Nummer: 5744611161
  • Levering: 1-4 hverdage
  • Gratis levering af alle lamper
  • Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Lagerstatus: På lager

9.995,00 kr
Vi har prismatch

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Showroom Ikke tilgængelig
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 3/2 Bordlampe Ravfarvet Glas - Louis Poulsen - LIMITED EDITION