PH 2/2 Luna Bordlampe Limited Edition - Louis Poulsen

  Levering start oktober
Specialpris 7.496,25 kr
Pris: 9.995,00 kr
  •   Levering start oktober
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 2/2 Luna Limited Edition Bordlampe er Louis Poulsens limited edition 2023. Designet af den ikoniske lampedesigner Poul Henningsen. Oprindeligt var den kendt som natbordslampen. Den var karakteriseret på den buet stilk, og blev designet i 1939.

PH 2/2 Luna Limited Edition er lavet af ubehandlet messing, hvilket vil sige at den patinerer over tid, og det skaber et helt enestående udtryk for lige præcis din PH 2/2 lampe. På lampefoden finder du den elegante tænd og sluk knap, som er med til at give lampen et meget eksklusivt look. Under tænd og sluk knappen er initialerne "PH" diskret indgraveret i lampen. Det er med til at give lampen lige den ekstra detaljegrad, som det forventes af PHs limited editions. 

PH 2/2 Limited Edition bordlampe er designet med Poul Henningsen treskærmsprincip. Skærmene sørger for at lampen lyser med et blændfrit nedadrettet lys, og udstråler en behagelig og delikat glød. Skærmene er fremstillet af mundblæst opalt trelagsglas, som er blank på toppen og sandblæst på undersiden. Det er med til at give PH 2/2 limited edition en blød ensartet lysfordeling. Du kan dreje med lampehovedet, så det passer til dig og dine behov. Det gør PH 2/2 perfekt som læselampe, da du kan dreje lyset derhen hvor du mest har brug for det. Den er derudover perfekt både som lampe til stuen, kontorlampe og soveværelseslampe. 

*Sælges i en begrænset periode, så længe lager haves

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744167699
EAN : 5714693290949

Lyskilde: E27
Watt: Maks 25W Led
Mål: H: 32,4 cm / Base Ø: 12 cm / Skærm Ø: 20 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst 3-lags opalglas / Fod, stander, skærmholder, fatningshus og afbryder: Ubehandlet messing med fine hårlinjer 
Ledningslængde: 2,5M
Designer: Poul Henningsen