PH 2/2 Bordlampe Limited Edition - Louis Poulsen

  Levering slut marts
9.995,00 kr
  •   Levering slut marts
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 2/2 Limited Edtion Questionmark Messing Bordlampe er Louis Poulsens Limited Edtion 2021. Denne flotte bordlampe er designet af den ikoniske lampedesigner Poul Henningensen. Hans intialer er diskret indgraveret i lampens fod. Det er en flot lille detalje som giver denne limited edtion 2021 bordlampe et ekstravagant touch.  

PH 2/2 bordlampe limited edition kan købes i en begrænset periode fra 1. oktober 2021 til 31 december 2021.

PH 2/2 Limited Edition Questionmark er lavet i børstet ubehandlet messing. Det betyder at den vil patinere over tid, og skabe et helt enestående udtryk for lige præcis din PH 2/2 lampe. På lampens fod findes en meget elegant tænd og sluk knap, som er med til at give lampen et meget ekslusivt look. Under tænd og sluk knappen er PH´s intialer indgraveret i lampen. Det er med til at give lampen lige den ekstra detaljegrad, som er forventet af PH´s limited editions. 

PH 2/2 Limited Edition bordlampe er designet med Poul Henningensen treskærmsprincip. Skærmene er med til at lampen giver et blændfrit nedadrettet lys, og udstråler en behagelig og delikat glød. Skærmene er mundblæst opalt trelagsglas, som er blank på toppen og sandblæst på undersiden. Det er med til at give PH 2/2 limited edition en blød enstartet lysfordeling. Den øverste del af lampen er justerbar, så lampen kan vippes 45 grader til hver side, ved hjælp af det lille diskrete håndtag. Det gør PH 2/2 perfekt som læselampe, da du kan dreje lyset derhen hvor du mest har brug for det. Den er derudover perfekt både som lampe til stuen, kontorlampe og soveværelseslampe. 

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744163554
EAN : 5714693943692

Lyskilde: E27
Watt: Max 25W 
Mål: L: 27,5 cm / Ø: 20 cm / H: 41 cm 
Mål på fod: 14 cm 
Materiale: Mundblæst opal trelagsglas | Fod, stander, fatningshus og afbryder i børstet ubehandlet messing (vil patinere over tid) 
Ledningslængde: 2,5 M
Designer: Poul Henningsen