På grund af Covid 19 kan der være længere leveringstider på enkelte produkter.

Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Panthella Mini Bordlampe Opal Zoom

Video Panthella Mini Video - Louis Poulsen
17%

Panthella Mini Bordlampe Opal - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.995,00 kr

Tilbud 2.495,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Panthella Mini Bordlampe er designet af den legendariske Verner Panton som har arbejdet sammen med Louis Poulsen om at lave denne herlighed. Efter Panthella Gulvlampens succes, besluttede Louis Poulsen og Verner Panton at arbejde yderligere sammen om en Panthella serie, og det har medført, at vi har fået Panthella Mini Bordlampen.

Denne lampe har nogle kreative idéer installeret. For eksempel, så kommer den med en timer. Denne timer kan indstilles således, at lampen slukker automatisk efter 4 eller 8 timer – alt efter hvad du vil have den til. Og så har den en lysdæmper, der kan dæmpe lyset helt ned til 15% lysstyrke. Som en ekstra detalje ved lysdæmperen, så har lampen en memory funktion, som gør, at man kan indstille lampen til at tænde på en bestemt lysstyrke.

Panthella Mini er udstyret med en skærm, der sørger for blændfrit lys. Det hjælper lampen med at skabe det stemningsfyldte lys, som den spreder ud. Lampens kompakte størrelse giver den fordel, at den kan stå på områder, hvor der ikke nødvendigvis er meget plads. Hvad enten man ønsker at have den stående i stuen eller i soveværelset, så er det super rart, at den ikke kræver så meget plads.

Verner Panton har designet en enormt smuk og kreativ bordlampe. Den giver os et fedt diffust lys, og man kan placere den på små områder. Den kommer med smarte funktionaliteter, som gør tingene nemmere for dig som brugeren. Det er for eksempel timeren der sørger for at lampen slukker automatisk efter en specifikt angivet rum tid. Eller memory funktionen, der starter op på den lysstyrke som du ønsker.

Panthella MINI er en mindre version af Verner Pantons klassiske lampe fra 1971. Denne model har en akryl lampeskærm, hvilket giver et blødt, diffust og komfortabelt lys ud i rummet. Lampen egner sig dermed glimrende til steder i din bolig, hvor du mangler rumlys. Panthella i miniudgave har tre lysstyrker og du kan dermed dæmpe lyset, så du kan skabe stemning og hygge i din bolig. 


Designer: Verner Panton
Materiale: Lakeret Metal
Lyskilde: Indbygget LED - Med 3 lysniveauer
Kelvin: 2700
Ledningslængde: 4 Meter
Mål: Ø25 - H:33,5

Designeren bag

Detaljer

Verner Panton (1926-1998) er berømt for sin inspirerende og farverige personlighed. Han var en unik person med en speciel sans for farve, form, lysets funktion og rummelighed. Gennem sin karriere introducerede Verner Panton en række moderne lamper, som havde personlighed og helt anderledes end hans samtidige skandinaviske arkitekter. Med usædvanlig tro på uendelige muligheder af former, arbejdede Panton hårdt på at udvikle nye teorier om lysets funktioner og indflydelse. Han er især kendt for at have skabt Panthella-lampen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5744162461
Gratis lyskilde Der er indbygget LED lyskilde i lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panthella Mini Bordlampe Opal - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen