Panthella mini grøn Louis Poulsen Zoom

Video Panthella Mini Video - Louis Poulsen

Panthella Mini Bordlampe Blå/Grøn - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

2.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Verner Panton og Louis Poulsen var så glade for deres samarbejde på Panthella Gulvlampen, at de valgte at fortsætte deres samarbejde. Det gjorde så, at Verner Panton designede bordlampeversionen af Panthella Gulvlampen.

Den har indbygget nogle rigtig gode og praktiske features. Panthella Mini har en timer, der gør at lampen kan slukke sig selv efter 4 eller 8 timer. Og så har den en lysdæmper, som kan dæmpe lyset helt ned til 15% lysstyrke. I samme spor, så har lampen en memory funktion, der gør, at Panthella Minien kan huske hvilken lysstyrke man vil have lampen skal stå på, når den bliver tændt.

Miniens lille størrelse gør, at man har en stor grad af valgfrihed i forhold til, hvor man vil placere sin Panthella Mini. Man kan have den stående ved sit skrivebord, eller man kan placere den i sit vindue. Lampens look gør, at hvad enten man har en traditionel eller moderne boligindretning, så vil Panthella passe ind.

Lyskilde: LED 2700K
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Vakuumformet opalt Akryl eller dybtrukket stål, Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pc 2,5m
Designer: Verner Panton

Designeren bag

Detaljer

Verner Panton (1926-1998) er berømt for sin inspirerende og farverige personlighed. Han var en unik person med en speciel sans for farve, form, lysets funktion og rummelighed. Gennem sin karriere introducerede Verner Panton en række moderne lamper, som havde personlighed og helt anderledes end hans samtidige skandinaviske arkitekter. Med usædvanlig tro på uendelige muligheder af former, arbejdede Panton hårdt på at udvikle nye teorier om lysets funktioner og indflydelse. Han er især kendt for at have skabt Panthella-lampen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5744162458
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panthella Mini Bordlampe Blå/Grøn - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen