Panthella Mini Pink Zoom

Video Panthella Mini Video - Louis Poulsen

Panthella Mini Bordlampe Pink - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

2.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Louis Poulsen og Verner Panton besluttede at arbejde tæt sammen efter Panthella Gulvlampen blev modtaget så positivt som den gjorde. Det tætte samarbejde førte til en mindre udgave af Panthella Gulvlampen: Panthella Mini Bordlampe.

Panthella Mini har nogle brugervenlige funktionaliteter. Man kan indstille en timer til at fortælle lampen, hvornår den skal slukke sig selv. Den kan sættes mellem 4 og 8 timer. Så har den en lysdæmper, som kan dæmpe lyset helt ned til 15% lysstyrke. Og i forlængelse af det, så har Panthellaen en memory funktion, der gør, at lampen husker hvilken lysstyrke man ønsker lampen skal starte op på. Det er nogle fikse features, som giver en grad af valgfrihed og selvbestemmelse.

Panthella Mini giver et dejligt, diffust lys, der hjælper med at lave et stemningsfyldt lys. Lampen er udstyret med en skærm, der holder lyset blændfrit. Og grundet lampens kompakte størrelse, så man har en valgfrihed i forhold til hvor man vil placere sin Panthella Mini. Og dens design betyder, at den føles hjemme hvad enten den skal indgå i en traditionel boligindretning eller en moderne indretning.

Verner Panton har designet en chik og funktionel lampe. En lampe med nogle funktioner som giver dig en masse frihed i hvordan du benytter og hvor du placerer den.

Lyskilde: LED 2700K
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Vakuumformet opalt Akryl eller dybtrukket stål, Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pc 2,5m
Designer: Verner Panton

Designeren bag

Detaljer

Verner Panton (1926-1998) er berømt for sin inspirerende og farverige personlighed. Han var en unik person med en speciel sans for farve, form, lysets funktion og rummelighed. Gennem sin karriere introducerede Verner Panton en række moderne lamper, som havde personlighed og helt anderledes end hans samtidige skandinaviske arkitekter. Med usædvanlig tro på uendelige muligheder af former, arbejdede Panton hårdt på at udvikle nye teorier om lysets funktioner og indflydelse. Han er især kendt for at have skabt Panthella-lampen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5744162487
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panthella Mini Bordlampe Pink - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen