Panthella 250 Bordlampe Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.000,00 kr
Pris: 3.750,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Efter Panthella Gulvlampens blev så populær, som den gjorde, så besluttede Verner Panton og Louis Poulsen at fortsætte samarbejdet. Det resulterede i denne bjergtagende Panthella Mini Bordlampe. 

Og Panthella Mini Bordlampen har nogle rigtig smarte features. Den har en lysdæmper, som kan dæmpe lyset helt ned til 15% lysstyrke. Og som en lille krølle på den hale, så har lampen en memory funktion. Den memory funktion betyder, at lampen husker hvilken procentsats man ønsker lampen skal starte på når man tænder den. Endeligt, så har Panthella Mini den funktionalitet, at man kan time hvornår lampen automatisk skal slukkes. Den kan indstilles mellem 4 og 8 timer.

Lampen har en skærm, som sikrer blændfrit lys. Men det stopper ikke lampen fra at udsende et fint diffust lys. Det er med til at udsende det stemningsfyldte lys, som Panthella lampen gør. Dens ministørrelse gør, at man har nogle forskellige muligheder, hvor man vil placere sin bordlampe. Man kan have den stående på skrivebordet eller i stuen, og den vil ikke føles malplaceret. Og da den ikke tager særlig meget plads, er det en rar kompagnon at have ved sin side.

Det er en super flot og elegant bordlampe, der kaster et dejligt diffust lys af sig. Panthellas gennemtænkte funktionaliteter, giver en herlig brugervenlighed. Du kan købe den i denne sorte farve, og så kan den også købes i følgende farver: Hvid, højglansforkromet, koral, lys blå, lys rosa, messing, opal, opal grey eller i orange

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162432
EAN : 5703411494127

Lyskilde: LED 2700K - Trinløs dæmp
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Sort dybtrukket stål / Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pvc 2,5m
Designer: Verner Panton