Panthella Mini Bordlampe Pink - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
2.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Louis Poulsen og Verner Panton besluttede at arbejde tæt sammen efter Panthella Gulvlampen blev modtaget så positivt som den gjorde. Det tætte samarbejde førte til en mindre udgave af Panthella Gulvlampen: Panthella Mini Bordlampe.

Panthella Mini har nogle brugervenlige funktionaliteter. Man kan indstille en timer til at fortælle lampen, hvornår den skal slukke sig selv. Den kan sættes mellem 4 og 8 timer. Så har den en lysdæmper, som kan dæmpe lyset helt ned til 15% lysstyrke. Og i forlængelse af det, så har Panthellaen en memory funktion, der gør, at lampen husker hvilken lysstyrke man ønsker lampen skal starte op på. Det er nogle fikse features, som giver en grad af valgfrihed og selvbestemmelse.

Panthella Mini giver et dejligt, diffust lys, der hjælper med at lave et stemningsfyldt lys. Lampen er udstyret med en skærm, der holder lyset blændfrit. Og grundet lampens kompakte størrelse, så man har en valgfrihed i forhold til hvor man vil placere sin Panthella Mini. Og dens design betyder, at den føles hjemme hvad enten den skal indgå i en traditionel boligindretning eller en moderne indretning.

Verner Panton har designet en chik og funktionel lampe. En lampe med nogle funktioner som giver dig en masse frihed i hvordan du benytter og hvor du placerer den.

Specifikationer
Varenummer : 5744162487
EAN : 5703411494042

Lyskilde: LED 2700K
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Vakuumformet opalt Akryl eller dybtrukket stål, Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pc 2,5m
Designer: Verner Panton