Panthella Mini Bordlampe Violet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
2.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Da Verner Panton og Louis Poulsen så Panthella Gulvlampens succes, besluttede de at arbejde tæt sammen. Det førte til en videreudvikling af Panthella Gulvlampen, og Verner Panton designede Panthella Mini Bordlampe.

Panthella Mini har en lysdæmper installeret i lampen. Den kan dæmpe lysstyrken ned til 15%. Og så har den en memory funktion. Den memory funktion gør, at lampen kan huske den lysstyrke du indstillede den til at starte op på. Det giver dig en større selvbestemmelse, og giver dig mulighed for at justere den så det er så rart og behageligt for dig. En anden egenskab Panthellaen har, er dens timer. Timeren gør, at man kan indstille lampen til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer.

Lampens kompakte størrelse gør, at man kan finde plads til den, selv på områder, hvor der ikke nødvendigvis er så meget plads. Dens opdateret LED-teknologi giver et dejligt lys, der er med til at skabe stemning og hygge i din bolig. Og grundet dens stilmæssige look, så hører Panthella Minien hjemme i både en moderne og en traditionel boligindretning.

Specifikationer
Varenummer : 5744162500
EAN : 5703411494097

Lyskilde: LED 2700K
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Vakuumformet opalt Akryl eller dybtrukket stål, Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pc 2,5m
Designer: Verner Panton