Panthella Gulvlampe - Louis Poulsen

  Levering 1. december
Specialpris 4.920,00 kr
Pris: 6.150,00 kr
  •   Levering 1. december
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Panthella Gulvlampe er designet af den legendariske Verner Panton og produceret af Louis Poulsen. Den blev designet i 1971, og dens elegante, bløde look holder stadig i dag og giver Panthella gulvlampen en tidløs kvalitet. Da Panthella Gulvlampen blev udgivet, var minimalismen det populære design. Den trend brød Panton med i sine designs. Han begyndte med mere formrige designs. Designs der havde en masse personlighed og skilte sig ud fra mængden. Den dag i dag er Panthella Gulvlampen stadig en af Verner Pantons mest elsket og populære lamper.

Verner Panton ville lave en lampe, hvor skærmen og foden kunne fungere som en lysreflektor. For at opnå denne effekt, lavede han lampefoden og toppen ud af et af sine foretrukne materialer at arbejde med: Plast. Lampeskærmen er lavet af opal akryl. Det er med til at give Panthellaen dens unikke belysning, da lampen giver en diffus hyggebelysning. Mens den halvrunde form sikrer, at lyset også bliver reflekteret nedad og at lyset forbliver blændfrit.

Der er forskellige muligheder for, hvor det vil være godt at placere din Panthella Gulvlampe i din bolig. Den kan placeres i soveværelset eller i stuen og grundet dens design, så vil den passe godt ind i forskellige indretninger. Verner Panton var kendt for sine organiske og flydende former og sine stærke og spraglede farver, og det er denne Panthella et godt eksempel på.

Specifikationer
Varenummer : 5744163350
EAN : 5703411127292

Lyskilde: E27
Watt: 150W
Mål: H: 13,05 cm / Ø skærm: 50 cm / Ø fod: 34,5
Materiale: Armaturhus: Hvid, sprøjtestøbt ABS. Skærm: Sprøjtestøbt opalt akryl. Fod: Hvid, sprøjtestøbt ABS. Stander: Hvid, stål
Ledningslængde: 2,5m
Designer: Verner Panton

OBS: Denne lampe leveres i 2 kasser.