Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen Panthella gulvlampe Zoom

Panthella Gulvlampe - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

6.150,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Panthella Gulvlampe er designet af den legendariske Verner Panton og produceret af Louis Poulsen. Den blev designet i 1971, og dens elegante, bløde look holder stadig i dag og giver Panthella gulvlampen en tidløs kvalitet. Da Panthella Gulvlampen blev udgivet, var minimalismen det populære design. Den trend brød Panton med i sine designs. Han begyndte med mere formrige designs. Designs der havde en masse personlighed og skilte sig ud fra mængden. Den dag i dag er Panthella Gulvlampen stadig en af Verner Pantons mest elsket og populære lamper.

Verner Panton ville lave en lampe, hvor skærmen og foden kunne fungere som en lysreflektor. For at opnå denne effekt, lavede han lampefoden og toppen ud af et af sine foretrukne materialer at arbejde med: Plast. Lampeskærmen er lavet af opal akryl. Det er med til at give Panthellaen dens unikke belysning, da lampen giver en diffus hyggebelysning. Mens den halvrunde form sikrer, at lyset også bliver reflekteret nedad og at lyset forbliver blændfrit.

Der er forskellige muligheder for, hvor det vil være godt at placere din Panthella Gulvlampe i din bolig. Den kan placeres i soveværelset eller i stuen og grundet dens design, så vil den passe godt ind i forskellige indretninger. Verner Panton var kendt for sine organiske og flydende former og sine stærke og spraglede farver, og det er denne Panthella et godt eksempel på.

Lyskilde: E27
Watt: 150W
Mål: H: 13,05 cm / Ø skærm: 50 cm / Ø fod: 34,5
Materiale: Armaturhus: Hvid, sprøjtestøbt ABS. Skærm: Sprøjtestøbt opalt akryl. Fod: Hvid, sprøjtestøbt ABS. Stander: Hvid, stål
Ledningslængde: 2,5m
Designer: Verner Panton


OBS: Denne lampe leveres i 2 kasser.

Designeren bag

Detaljer

Verner Panton (1926-1998) er berømt for sin inspirerende og farverige personlighed. Han var en unik person med en speciel sans for farve, form, lysets funktion og rummelighed. Gennem sin karriere introducerede Verner Panton en række moderne lamper, som havde personlighed og helt anderledes end hans samtidige skandinaviske arkitekter. Med usædvanlig tro på uendelige muligheder af former, arbejdede Panton hårdt på at udvikle nye teorier om lysets funktioner og indflydelse. Han er især kendt for at have skabt Panthella-lampen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5744163350
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panthella Gulvlampe - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen