Panthella Bordlampe - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.880,00 kr
Pris: 4.850,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Verner Panton har designet denne flotte Panthella Bordlampe i samarbejde med Louis Poulsen. Panthella Bordlampen blev udgivet i 1971, og er stadig en af de mest populære Verner Panton lamper.

Panthella Bordlampen har nogle opfindsomme egenskaber, som giver en god brugervenlighed, og stor valgfrihed for dig. Panthellaen har en lysdæmper installeret, som kan dæmpe lyset ned til 15%. Og i forbindelse med den feature, så har lampen en memory funktion. Det betyder, at den kan huske hvilken lysstyrke du har indstillet den til at stå på, når den bliver tændt. Det giver en valgfrihed til dig, for at justere lyset så den passer til dig. En yderligere funktionalitet lampen har, er muligheden for at få lampen til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer. Det giver dig en stor brugervenlighed, i og med, at hvis du skal skynde dig ud af døren, kan du med et roligt sind vide, at lampen selv sørger for at slukke.

Panthellaen benytter sig af LED-teknologi. Det giver en rar hyggebelysning, og LED-teknologien gør, at pærerne sparer på strømmen og slår et slag for miljøet.  

Den kompakte størrelse på lampen, giver den mulighed, at man kan placere den steder, hvor der ikke er så meget plads. Og det flotte, stilrene look gør, at den hører hjemme i både en traditionel og en moderne boligindretning.

Specifikationer
Varenummer : 5744163415
EAN : 5703411127353

Lyskilde: E27
Watt: 75W
Mål: H: 58 cm / Ø skærm: 25 cm / Ø fod: 40 cm
Materiale: Armaturhus: Hvid, sprøjtestøbt ABS. Skærm: Sprøjtestøbt opalt akryl. Fod: Hvid sprøjtestøbt ABS.
Ledningslængde: Hvid 2,1m
Designer: Verner Panton