Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Hvem er vi?

Hos Luxlight.dk finder du et kæmpe udvalg af designlamper og belysning. Det betyder at du som forbruger kan nøjes med at kigge ét sted i din jagt efter lamper til din bolig.Vi hjælper dig med at finde den rigtige lampe til dit hjem. Og du kan vælge mellem flotte og kendte designlamper bl.a fra Louis Poulsen, Le Klint, Bestlite, Ph, AJ, Piet Hein og mange flere. Du er altid velkommen i vores showroom, hvor vi står parat til at hjælpe dig både hvad angår rådgivning om belysning men også vejledning i valg af lyskilder.

Luxlight.dk ejes af Lene Bugge Skjødt der har over 10 års erfaring i branchen. Vi er godkendt som forhandler af Louis Poulsen Lighting, hvilket er din sikkerhed for specialuddannet personale der har et indgående kendskab til Louis Poulsens lamper og anvendelse.

Pakning og forsendelse sker fra vores base i Odense, hvor vores showroom og butik også er placeret. Vi prioriterer faglig viden højt og vi lever af vores gode service, så du kan derfor være sikker på hurtigt svar og sikker levering samt 24 måneders reklamationsret på alle produkter.

Vi opdaterer løbende webshoppen med nye og spændende produkter, og vi holder os hele tiden opdaterede på de nyeste trends og tendenser. Vi er altid klar på at svare på spørgsmål, og vi kan træffes på 66 15 63 23, alle hverdage fra kl.10-16, eller du kan skrive til os på odense@luxlight.dk, som bliver besvaret indenfor 4 timer i åbningstiden.

Luxlight.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

God fornøjelse og lysende hilsener
Luxlight.dk

 

 

 

"Hos LuxLight finder du altid et stort udvalg af designerlamper, på vores webshop og i butikken på Fjordsgade 11. Du vil altid få en professionel rådgivning og en god service" 
Lene Bugge Skjødt 
Indehaver

Adresse: LuxLight Odense APS
Fjordsgade 11
5000 Odense C
Bankoplysninger: CVR. Nummer: 39600986
Bank: Nordfyns Bank
Kontonummer: 6864 0001100661
Åbningstider: Mandag - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
Kontakt os: Tlf: 66 15 63 23
Mail:                           odense@luxlight.dk
 
 
 
 

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen