Oblique Teglrød Bordlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 2.880,00 kr
Pris: 3.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Bordlampe, og CPH Lighting er producenten bag. Han har designet en lampe, som passer godt til en offentlig såvel som privat indretning. Den har et asymmetrisk lampehoved, som sørger for et blændfrit lys, og på den måde bliver det til en optimal læselampe.

Tom Stepp har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet, og så har han designet et fleksibelt lampehoved. Det er nemlig et kipbart lampehoved, og du kan rotere det 360 grader. På den måde bliver Oblique Bordlampe til en brugervenlig og funktionel lampe.

Oblique Bordlampe kan købes i denne teglrøde farve. Derudover kan du også købe den i følgende farver: Petroleumsblå, flint grå, mat sort, mat hvid, flintgrå (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), olivengrøn (med messing stang), sort (med messing stang), teglrød (med messing stang), hvid (med messing stang), og den kan købes i olivengrøn. Det er en lampeserie, som udover bordlamper også tæller gulvlamper og væglamper.

Specifikationer
Varenummer : 44155
EAN : 5708432441556

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979, og er i dag en moderne klassiker. Lampen findes i flere forskellige farver der gør det muligt at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Oblique lampen er elegant og stilfuld og lampens drejelige hoved med tænd/sluk kontakt gør den til en fremragende læselampe. 

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 55 cm.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet derudover også kipbart og 360 grader drejeligt