Oblique Olivengrøn Gulvlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 3.280,00 kr
Pris: 4.100,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Gulvlampe er et Tom Stepp design, som er blevet produceret hos CPH Lighting. Han har designet en lampe med et tidløst design, og en herlig finish. Lampeskærmen er designet således, at den lyser med en asymmetrisk og blændfri belysning.

Tom Stepp har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet. Lampehovedet på Oblique Gulvlampe er fleksibelt. Det kan både vippes, og det kan roteres 360 grader. Med sådanne kvaliteter, så vil den være god som læselampe.

Oblique Gulvlampe kan købes i denne olivengrønne farve. Derudover kan den også købes i disse farver: Mat sort, petroleumsblå, mat hvid, teglrød, flint grå, hvid (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), sort (med messing stang), olivengrøn (med messing stang) og i teglrød (med messing stang). Dette er gulvlampe modellen, og så kan den også købes som væglampe eller som bordlampe.

Specifikationer
Varenummer : 44254
EAN : 5708432442546

Oblique gulvlampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Lampen fungerer perfekt som læselampe da lampehovedet er meget fleksibelt og med tænd/sluk kontakt. Oblique lampen er både stilfuld og elegant og forener kvalitet og funktionalitet.

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 1,30 m.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet er derudover også kipbart og 360 grader drejeligt