Oblique Flint Grå Gulvlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 3.280,00 kr
Pris: 4.100,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Flint Gulvlampe, og CPH Lighting har produceret den. Det er en lampe, som har et industrielt, klassisk og funktionelt design, og derfor egner den sig godt til alle indretningsstile.

Oblique Flint har et stilrent design, og det har Tom Stepp sat sammen med høj kvalitet og funktionalitet. De tillægsord – stilrent design, høj kvalitet og funktionalitet – er kendetegnende for denne lampeserie. Den er funktionel, da det er et fleksibelt lampehoved. Den kan vippes og drejes 360 grader, og så er tænd/slukknappen integreret i lampehovedet.

Du kan købe Oblique Flint med to forskelligfarvet stænger. Der er denne grå farve, og så kan den også købes med en messing stang. De udgav messingudgaven i 2019 i forbindelse med lampens 40-års jubilæum. Foruden denne gulvlampe version, så kan den også købes som væglampe eller som bordlampe.

Specifikationer
Varenummer : 44252
EAN : 5708432442522

Oblique gulvlampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Lampen fungerer perfekt som læselampe da lampehovedet er meget fleksibelt og med tænd/sluk kontakt. Oblique lampen er både stilfuld og elegant og forener kvalitet og funktionalitet.

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 1,30 m.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet er derudover også kipbart og 360 grader drejeligt